سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/05/26
  • - تعداد بازدید: 13164
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

نحوه فعالیت کارکنان دانشگاه در تاریخ های 27 و 28  مرداد ماه 1405

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نحوه فعالیت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در 27 مرداد ماه را از ساعت 7.30 تا 11.30 و در 28 مرداد ماه را به صورت دورکاری اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» گفت: ساعت حضور کارکنان دانشگاه در 27 مرداد ماه ۱۴۰۵ با توجه به اعلام استانداری فارس مبنی بر مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی ساعت ۷:۳۰  تا ۱۱:۳۰ است که شامل واحد های زیر می گردد:

1- تمامی کارکنان واحدهای ستادی دانشگاه (ستاد مرکزی، دانشکده‌ها، ستاد مراکز بهداشت شهدای انقلاب و والفجر، برج پژوهشی محمد رسول‌الله (ص)، ستاد شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها، مراکز جامع سلامت غیر شبانه روزی و خانه های بهداشت)

2- کارکنان شاغل در بخش‌های اداری و پشتیبانی بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی و درمانی، درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی و ستاد اورژانس ۱۱۵

لازم به ذکر است کارکنان شاغل در واحدهای عملیاتی ارائه‌دهنده خدمات درمانی و دارای نوبت کاری در مراکز آموزشی و درمانی، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی، مراکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی و پایگاه‌های اورژانس، همچون گذشته و بدون تغییر در ساعات کاری، به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

دکتر کشاورزی در ادامه افزود: نحوه فعالیت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روز 28 مرداد ماه 1405، به صورت دورکاری است که شامل واحد های زیر می گردد:

1- نحوه فعالیت کارکنان تمامی واحدهای ستادی دانشگاه شامل ستاد مرکزی، دانشکده‌ها، ستاد اورژانس 115، برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) و مراکز تحقیقاتی به صورت دورکاری است.

2- کارکنان شاغل در بخش‌های اداری و پشتیبانی بیمارستان ها و مراکز آموزشی و درمانی و درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی با توجه به نظر مدیر هر واحد به گونه ای که در ارائه خدمات خللی ایجاد نگردد از ظرفیت دورکاری استفاده کنند.

3- مراکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی همچون گذشته و بدون تغییر در ساعات کاری، به فعالیت خود ادامه می‌دهند و سایر واحدهای تابعه معاونت بهداشت دانشگاه، طبق دستورالعمل معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دستورالعمل های بالادستی با نظر رییس واحد به نحوی که ارائه خدمت به مراجعین مختل نگردد، فعالیت می کنند.

4- کارکنان شاغل در واحدهای عملیاتی ارائه‌دهنده خدمات درمانی و دارای نوبت کاری در مراکز آموزشی و درمانی، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی و پایگاه‌های اورژانس، همچون گذشته و بدون تغییر در ساعات کاری، به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

دکتر کشاورزی در پایان تاکید کرد: با توجه به ضرورت حمایت از بنیان خانواده و فعالیت های بانوان، اولویت دورکاری در واحدهایی که با نظر مدیر واحد دورکار می گردند، با مادران و بانوان و افراد دارای بیماری خاص می باشد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 158906
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب